Acties rederijen

Acties rederijen

Deel dit artikel

Onze tijdelijke acties van diverse rederijen wisselen regelmatig en zijn telkens afhankelijk van beschikbaarheid bij boeking.


Contacteer ons voor up-to-date informatie en beschikbaarheid !


Holland America Line

Aan boord van één van de 15 schepen van Holland America Line ontbreekt het u aan niets! Hoewel de rederij Amerikaans is en als voertaal Engels wordt gehanteerd, is alle informatie aan boord ook in het Nederlands beschikbaar. Daarnaast zijn altijd vele Nederlandstalige bemanningsleden aanwezig.

Tot 31 december krijgt u een gratis drankenpakket en/of gratis transfers op een selectie Noorse fjorden cruises met vertrek in Amsterdam.

7 nachten met MS Nieuw Statendam ****/* met vertrek op 24 MEI of 21 JUNI 2020,


Prijs per persoon (op basis van 2 vw in één kajuit):

Binnenhut cat. L € 1.395,-

Buitenhut cat. E € 1.725,-

Balkonhut cat. VE € 1.950,-

 

Inbegrepen: 

Cruise in volpension

Koffie, thee, iced tea en water in het buffetrestaurant

Gebruik van de faciliteiten aan boord

Livemuziek in de bars en shows in het theater

Havengelden en BTW

Garantiefonds Reizen

Vroegboekactie (geldig tot 31 december) : Gratis transfers naar Amsterdam (heen/terug) vanuit Antwerpen en Gratis Signature drankenpakket (1ste en 2de persoon in de hut)*

*pakket ter waarde van $55 p.p. / dag. Dit geeft recht op 15 vrij te kiezen consumpties per dag. Enkel de dure dranken (met een waarde hoger dan $11) zijn niet inbegrepen. Het drankenpakket is geldig in alle restaurants en bars.

 

Oceania Cruises

Oceania Cruises is opgericht in 2002 en beschikt over 6 intieme, middelgrote schepen. De rederij staat bekend om haar persoonlijke service, elegante stijl en verfijnde keuken. Bij Oceania ontdekt u luxe, comfort en klasse als nooit tevoren.

Tot 30 september biedt Oceania Cruises fel verlaagde prijzen voor een selectie cruises naar de Caraïben

Azamara Cruises

Cruises van Azamara worden gekenmerkt door hun uitstekende service en comfort. De sfeer aan boord is informeel, wat zorgt voor een ontspannen sfeer, met maximaal 686 passagiers kunt u in intieme sfeer genieten van een onvergetelijke cruise.

Bij Azamara is bijna alles bij de reissom inbegrepen. Zo kunt u genieten een uitgebreide selectie dranken, zijn pendeldiensten in de haven gratis beschikbaar en zijn de fooien en concierge service bij de prijs inbegrepen

Tot 31 oktober krijgt u een dubbele hutupgrade op 75 geselecteerde cruises. Krijg een balkonhut voor de prijs van een binnenhut!

Seabourn

Wanneer u kiest voor een luxe cruisevakantie met Seabourn, weet u zeker dat het u aan niets zal ontbreken! Veel luxueuzer en ontspannender zal het niet worden met een zeer persoonlijke service. 

Tot 20 november biedt Seabourn tal van extra voordelen op veel afvaarten. Klanten krijgen bv. een boordtegoed, hutupgrade of internetpakket

Norwegian Cruiseline

Norwegian Cruise Line, biedt cruises aan die voor iedereen toegankelijk zijn, het zogenaamde Freestyle cruisen. Dit betekent dat er geen vaste dinertijden en kledingvoorschriften zijn. 

Tot eind september geven ze 20% korting op een groot aantal cruises met vertrek in 2020. Bovendien krijgt u tegen betaling ook de keuze uit 2 extra's: een premium drankenpakket, internetpakket, specialiteitenrestaurants-pakket of een excursie-pakket.

AMA Waterways Launch Salings 2020

  • Save up to €1.200 pp on a 2020 European river cruise, with fares for a 7-Night departure starting at €1.456 pp

Or

  • Save up to €800 pp on an August 2020 - April 2021 Mekong departure with fares for a 7-Night cruise starting at €1.157 pp


The offer is eligible to availibility upon booking and expires on 31 December 2019

Opgelet

- - - - - - - OPGELET ! - - - - - - -

Opgelet met tijdelijke voorwaarden !

Vermelde acties zijn steeds onder voorbehoud van beschikbaarheid bij de desbetreffende reisorganisator of rederij op moment van boeking. Aanvragen en boekingen zijn steeds conform de door de reisorganisator of rederij opgelegde voorwaarden, in de opgegeven periodes en eigen aan deze acties, dewelke op elk moment en zonder voorafgaandelijke kennisgeving kunnen gewijzigd worden. Publicatie van dit aanbod staat onder geen enkel beding gelijk aan beschikbaarheid of toepasbaarheid van de actie. Alle toepasselijke voorwaarden van de reisorganisatoren of rederij zijn beschikbaar op hun kanalen (website, brochures, flyers, ea) dewelke dienen aangevuld te worden met de bijzondere voorwaarden van Check In For The World - TREVAN bvba als doorverkoper.

Peter helpt je graag verder
Peter helpt je graag verder

Peter helpt je graag verder

Selectair Check In For The World

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Beauduinstraat 44
3300 Tienen