Beleef de magie van Disneyland® Paris!

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Het belooft alweer een jaar boordevol magie te worden bij Disneyland® Paris! Ook in 2019 kan je helemaal wegdromen dankzij betoverende en spectaculaire seizoenen, attracties en ontmoetingen.
 

Een swingend festival brullend van plezier

<div style="text-align: justify;">Van 30 juni tot en met 22 september 2019 beleef je in het Disneyland® Park een gloednieuw en swingend seizoen: <strong>The Lion King & Jungle Festival</strong>! Dans mee op het ritme van de jungle, geniet van de nieuwe shows en waan je met Timon en Pumbaa, Baloe, Koning Louie en hun andere vrolijke vrienden midden in de avonturen van The Lion King en The Jungle Book.</div>
Van 30 juni tot en met 22 september 2019 beleef je in het Disneyland® Park een gloednieuw en swingend seizoen: The Lion King & Jungle Festival! Dans mee op het ritme van de jungle, geniet van de nieuwe shows en waan je met Timon en Pumbaa, Baloe, Koning Louie en hun andere vrolijke vrienden midden in de avonturen van The Lion King en The Jungle Book.

Lion King Signature Experience

Speciaal voor het nieuwe Lion King & Jungle Festival, kan je je verblijf upgraden met de Lion King Signature Experience.  Voor €99 euro per persoon (volwassene/kind) geniet je van deze exclusieve voordelen:
  • Een lunch in het gezelschap van Rafiki en Mickey in Restaurant Hakuna Matata
  • De beste plaatsen voor de show The Lion King: Rhythms of the Pride Lands
  • Een privé ontmoeting met Minnie in haar Jungle Jive outfit
  • Een collector’s beker van The Lion King als souvenir, inclusief drankje per persoon
  • Een cadeaubon van €15 per persoon geldig in de Disney® Parken
  • Een verrassend bericht van Simba
  • Een drumsessie met traditionele djembés
<div style="text-align: justify;">Speciaal voor het nieuwe Lion King & Jungle Festival, kan je je verblijf upgraden met de Lion King Signature Experience.  Voor €99 euro per persoon (volwassene/kind) geniet je van deze exclusieve voordelen:
<ul>
	<li>Een lunch in het gezelschap van Rafiki en Mickey in Restaurant Hakuna Matata</li>
	<li>De beste plaatsen voor de show The Lion King: Rhythms of the Pride Lands</li>
	<li>Een privé ontmoeting met Minnie in haar Jungle Jive outfit</li>
	<li>Een collector’s beker van The Lion King als souvenir, inclusief drankje per persoon</li>
	<li>Een cadeaubon van €15 per persoon geldig in de Disney® Parken</li>
	<li>Een verrassend bericht van Simba</li>
	<li>Een drumsessie met traditionele djembés</li>
</ul>
</div>

<div style="text-align: justify;">Deze nieuwe The Lion King Signature Experience is beperkt in aantal per datum en is alleen beschikbaar in combinatie met een verblijf, voor aankomsten van 30 juni t/m 20 september 2019. Voor alle voorwaarden en meer informatie neem je best contact op met je Selectair reisagent.</div>
Deze nieuwe The Lion King Signature Experience is beperkt in aantal per datum en is alleen beschikbaar in combinatie met een verblijf, voor aankomsten van 30 juni t/m 20 september 2019. Voor alle voorwaarden en meer informatie neem je best contact op met je Selectair reisagent.

Last minute zomeraanbieding

Geniet van een last minute zomeraanbieding! Tot -25% op het verblijf + halfpension gratis in de counterservice restaurants in de Disney Parken*! Geldig voor aankomsten van 12 juli t/m 30 september 2019. Boek voor 26 september 2019. *Aanbieding onder voorwaarden

Wil jij de Disneymagie beleven?

Heb jij zin om te swingen op de nummers van de Lion King en Jungle Book? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder, zodat jij de magie van Disney ten volle kan beleven. 

Disney

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.