Autorondreis door Schotland:  Pearls of the East

Autorondreis door Schotland: Pearls of the East

  • € 983

  • Geen transport inbegrepen

  • per persoon

Vraag een offerte aan

Over deze reis

Deze rondreis met een eerder beperkt aantal kilometers voor Schotland is een rustige reis met tal van natuurlijke en cultuurhistorische hoogtepunten. Het is een mooie afwisseling tussen gezellige stadjes, mooie landschappen en kastelen. Je rijdt er enkele van de mooiste routes van Schotland.

Inbegrepen

Inkom Glamis Castle en tuinen, inkom Scone Palace en tuinen, een reisgids 'Schotland' en landkaart per dossier en een documentatiemap.
Praktisch

Praktisch

Inclusief

9 overnachtingen in logement van uw keuze met ontbijt, inkom Glamis Castle en tuinen, inkom Scone Palace en tuinen, een reisgids 'Schotland' en landkaart per dossier en een documentatiemap en de bijdrage Garantiefonds Reizen.

Exclusief

Vervoer, niet-vermelde inkomgelden, middag- en avondmalen en verzekeringen.

Meer informatie

Opgelet: sinds 1/10/21 is een internationaal paspoort vereist voor alle reizigers die naar het Verenigd Koninkrijk reizen.

Transport
Deze rondreis kan gecombineerd worden met vluchten en huurwagen of met een van de ferry's uit ons aanbod en je eigen wagen. Vraag een offerte

Accommodatie
Deze autorondreis wordt aangeboden in verschillende accommodaties. De accomodaties worden bevestigd bij reservatie en kunnen tot 30 km van de aangeduide stad liggen.
- Hotels: verblijf in *** hotels zoals bv The Golf Inn, Old Manor Hotel, BW Woodlands Hotel, Deeside Inn Hotel, Fishers Hotel, Atholl Arms, Golden Lion Hotel, of gelijkaardig.
- Mix: 3 nachten bij particuliereni in B&B's, 4 nachten in *** hotels, 2 nachten in een 4* hotel of  een Manor/Castle zoals bv Macdonald Rusacks Hotel, Pinewood Country House, Doubletree by Hilton Dundee, Hilton Grand Vacations at Craigendarroch, Atholl Palace Hotel, Stirling Highland Hotel of gelijkaardig
  • GALLIA

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Autorondreis door Schotland:  Pearls of the East

Autorondreis door Schotland: Pearls of the East

  • € 983 per persoon

Vraag een offerte aan
Peter helpt je graag verder
Peter helpt je graag verder

Peter helpt je graag verder

Selectair Check In For The World

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Beauduinstraat 44
3300 Tienen