- Check In & cruises

Hapag Lloyd Cruises

Hapag Lloyd Cruises werd door Berlitz Cruise Guide voor haar schepen MS EUROPA 2 en MS EUROPA opeenvolgende jaren als enige 2 schepen ter wereld bekroond met 5* PLUS beoordeling.

Als Ambassador voor de Belgische markt vertellen we er u graag meer over.

lees meer...

Cruises van morgen... Celebrity EDGE

Al bij de aankondiging van het nieuwste project van Celebrity Cruises was duidelijk dat EDGE zou imponeren en de grenzen van de premium cruisebeleving opnieuw zou verleggen ! En of het dus de moeite was om als eerste Belgische reisprofessionals dit compleet nieuw ontworpen cruiseschip te ontdekken in het decor van de Bahamas.

lees meer...

Celebrity EDGE - Sneak Preview

De Belgica achterna

Henri De Gerlache en 4 andere kleinkinderen van de legendarische Belgische wetenschapper en ontdekkingsreiziger Adrien de Gerlache reizen in februari 2020 met de Franse rederij Ponant reist naar Antarctica in de voetsporen van De Belgica.

Aan boord van l'Austral, een cruiseschip uit de recente vloot van Ponant's luxe jachten (132 suites) zullen zij u met hun lezingen, films en oude documenten op sleeptouw nemen doorheen de initiële reis van hun overgrootvader.

Een unieke kans om uw Antarctica ontdekking een historische omkadering te geven.

Ontdek hier de reis

Unieke begeleide cruise reizen

Unieke begeleide cruise reizen

In samenwerking met onze vertrouwde cruise partners kunnen we u een mooi aanbod aan zowel instapklare maar ook uitzonderlijke cruise-reizen aanbieden, die telkens met Belgische reisleiding aangeboden worden vanaf 10 à 15 deelnemers.


Ontdek ons aanbod hier !

En contacteer ons voor meer informatie !

Waarom dan wel cruisen ?

Ontdek de wereld per cruiseschip en geniet in het kwadraat !

lees meer...

Contacteer ons

{{model.name}}

{{model.phone}}

{{model.email}}

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.