COVID19  Info en openingsuren

COVID19 Info en openingsuren

Deel dit artikel

COVID-19 INFO -  KANTOOR

Update 09-05-2020

uw vinger aan de reis-pols

De impact van deze crisis op de reissector is groot en er blijft nog veel onduidelijkheid over wat de reismogelijkheden voor dit jaar zullen zijn.

Bij Check In For The World houden we constant de vinger aan de pols bij de verschillende overheden en onze partners.

Onze klanten correct informeren is onze absolute prioriteit !

Run-shopping vanaf 11 mei

Momenteel gaat onze grootste zorg nog steeds uit naar het realistisch herplannen van reeds geboekte reizen naar een nieuwe datum in het najaar 2020 of in 2021.  
Ook perspectief op nieuwe reizen bieden we graag zo snel we zekerheid hebben over hoe dit best georganiseerd wordt en welke landen daarbij in aanmerking komen. 

Daarom blijven wij minstens tot einde mei nog steeds vrijwillig gesloten.  

Run-shopping en het plannen van reizen gaan sowieso al niet samen, op dat vlak weten we dat u momenteel zeker andere noden heeft.

En intussen bereiden wij een fysieke opening van het kantoor voor, zodat u op een veilige manier bij ons terecht kan vanaf het moment wanneer we voor u opnieuw echte reisbelevingen kunnen uitrollen.

Heeft u toch vragen, dan kan u ons net zoals de voorbije weken een mailtje sturen op peter@checkinfortheworld.be 


Update 17-03-2020 20:00

VANAF 18-03 EN TOT NADER ORDER - KANTOOR BEREIKBAAR PER MAIL

Ook in deze uitdagende tijden blijven wij u ter beschikking, in de eerste plaats om onze lopende dossier op te volgen en onze klanten te blijven ondersteunen.

Uiteraard bekijken we graag nieuwe reisplannen voor deze zomer, najaar en voor 2021. Daarover vindt u hieronder meer !

Rekening houdend met de recent verstrengde overheidsmaatregelen en om onze medewerkers te beschermen zijn wij tijdens onze standaard kantooruren UITSLUITEND  bereikbaar per:

- PER MAIL: peter@checkinfortheworld.be

- Na uw mail contacteren we u zo nodig telefonisch

Update 14-03-2020 17:30

Momenteel beslissen bestemmingen in sneltempo om geen Belgische klanten meer toe te laten en tgv raadt FOD Buitenlandse zaken af om te reizen.

Dit is een ongeziene situatie waarbij de ganse georganiseerde reissector met man en macht de nodige maatregelen treft. Door de snel veranderende situatie is het onmogelijk om iedereen gelijktijdig te informeren. We behandelen daarom alle dossiers prioritair in volgorde van vertrek en contacteren deze zelf. Bellen voor meer info heeft momenteel weinig zin, wij contacteren u !

Indien u toch een vraag wil stellen, kan dit momenteel voor lopende dossiers per mail op reizentienen@checkinfortheworld.be

Dank voor uw begrip in deze uitzonderlijke omstandigheden.

REIZIGERS IN HET BUITENLAND

NOODNUMMER CRISISCENTRUM BUITENLANDSE ZAKEN +32.2.501.4000

OFFICIELE WEBSITES

Voor alle bijkomende vragen in verband met het coronavirus verwijzen wij naar:

AANGEPASTE en NIEUWE REISPLANNEN

Wij rekenen er op dat van zodra de belangrijkste uitdagingen van deze corona epidemie gecounterd zijn, u opnieuw zal verlangen naar een ontspannende vakantie en nieuwe belevingen.

Heel wat van onze reis-aanbieders hebben heel mooie aanbiedingen voor zomer en najaar 2020 en wat cruises betreft zelfs voor 2021. Wij blijven uiteraard ook in deze woelige momenten ter beschikking om nieuwe reisplannen te smeden.

Op onze THEMA PAGINA's kan u alvast heel wat nieuwe reisinspiratie terugvinden. En ook in de zopas verschenen 10de editie van ons INSPIRATIE MAGAZINE kan u heel wat nieuwe bestemmingen ontdekken. 

Bestel uw gratis persoonlijk exemplaar via reizentienen@checkinfortheworld.be

Peter helpt je graag verder
Peter helpt je graag verder

Peter helpt je graag verder

Selectair Check In For The World

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Beauduinstraat 44
3300 Tienen