Disclaimer Check In For The World - TREVAN bvba

Disclaimer Check In For The World - TREVAN bvba

Deel dit artikel

Disclaimer Check In For The World - TREVAN bvba

Ga verder en lees de volledige disclamer.

Disclaimer Check In For The World - TREVAN bvba

Selectair Check In For The Wold, TREVAN bvba - Beauduinstraat 44, B 3300 Tienen; wordt vermeld als Check In.

Deze website werd met zorg gecreëerd, doch kan Check In niet garanderen dat alle informatie steeds correct is en tot op heden of finaal is bijgewerkt. Derhalve kan Check In niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat ervan wordt gemaakt. Check In behoudt zich het recht de inhoud van deze site ten allen tijden en zonder voorafgaandelijke verwittiging, te wijzigen.

Ingeval links naar andere sites tot stand worden gebracht, al of niet met behulp van zoekinstrumenten, is Check In niet aansprakelijk voor het bestaan en/of de inhoud van deze sites, of voor hun morele kwaliteit. Check In kan niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten in adressen van websites of domeinnamen op deze site.

Auteursrecht, © Check In
De teksten, lay-out, afbeeldingen en andere items op deze site vallen onder de bescherming van het internationale auteursrecht. Kopieën, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm of op welke manier dan ook -elektronisch, mechanisch of anders- zijn streng verboden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijke toestemming is verleend door de eigenaar van het auteursrecht. Elke inbreuk op het hierboven beschrevene kan leiden tot vervolging.

Handelsmerken
Sommige namen, tekens en logo's die op deze site worden gebruikt zijn beschermde handelsmerken.

Allerlei
Ieder geschil met betrekking tot de Check In site valt onder de toepassing van de Belgische wetgeving.

Peter helpt je graag verder
Peter helpt je graag verder

Peter helpt je graag verder

Selectair Check In For The World

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Beauduinstraat 44
3300 Tienen