De Trans-Atlantische overtocht - Marc

Trans-atlantische overtocht: "We zijn gebeten door de cruisemicrobe!"

De eerste cruisevakantie die Selectair-klant Marc Van den Bossche maakte, was er meteen eentje die kon tellen, namelijk de Trans-Atlantische overtocht. Dat is een cruise van 23 dagen waarbij je van Rome naar Miami vaart over de Atlantische Oceaan. In deze getuigenis vertelt hij je er alles over.
 
Het leven aan boord

Het leven aan boord

Je brengt heel veel dagen op open zee door, en dat is precies de ervaring die ik graag eens wilde meemaken. Hoewel je dagenlang geen land ziet, heb je toch geen tijd om je te vervelen. Er is non-stop entertainment aan boord: er zijn optredens van muziekgroepen, je kunt een bezoekje brengen aan de fitness of aan het casino, je kunt gaan shoppen of aan het zwembad liggen. En ook culinair is het top: het eten en drinken is van een heel hoog niveau.
 

We hebben op zee wel wat zogeheten rough weather meegemaakt. Ik vond het geweldig om dat eens te voelen. Hoewel je op een groot schip zit, voel je op dat moment toch de deining. Ik vond dat leuk, mijn vriendin iets minder (lacht).
 

Miami en de Caraïben

Miami en de Caraïben

Na aankomst in Miami hebben we ook nog een bezoek gebracht aan de Caraïben. Ik denk dat we acht of negen eilanden hebben aangedaan: Sint Maarten, Haïti, Barbados,… St Maarten was mijn favoriet. Je hebt daar een sensationeel uitkijkpunt, en de landingsbaan is vlak aan het strand. Dat betekent dat je vanop het strand de vliegtuigen kunt zien invliegen, wat massaal door iedereen gefilmd wordt.
 

Gebeten door de cruise-microbe

Oorspronkelijk dachten we dat we het bij één cruise gingen houden. Maar toen we thuis kwamen, zeiden we toch tegen elkaar dat het toch heel leuk was en dat we het nog eens wilden doen. Ondertussen hebben we al een cruise op de Middellandse Zee op de planning staan voor september, en volgend jaar willen we een cruise doen naar Stockholm en Sint Petersburg. Je kunt dus gerust zeggen dat we gebeten zijn door de cruisemicrobe.
 
Gebeten door de cruise-microbe

Over het reiskantoor

We boeken onze reizen steeds bij Selectair. Ik begrijp dat sommige mensen hun reizen zelf willen boeken, en voor een eenvoudige reis als 14 dagen Tenerife kun je dat perfect doen. Maar een reis als de onze vraagt toch wat extra service en die krijgen we altijd bij ons vertrouwde reisbureau. Onze reisagent zet zich echt in voor ons en geeft ons altijd veel uitleg. Ik ben echt tevreden over de service en zal zeker mijn volgende reizen ook bij hen boeken.
 

Geïnspireerd?

Ben je geïnspireerd door het verhaal van Marc?
Wil je ook graag de Trans-Atlantische ovetocht wagen?
Neem dan gerust contact met ons op.
Misschien lezen we dan binnenkort hier jouw verhaal.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.