Mozart Beleefreis 2019

Op ontdekking met Liebrecht

Op ontdekking met Liebrecht

Liebrecht Vanbeckevoort is voortrekker van een nieuwe generatie Belgische pianisten. Zijn grote doorbraak op de internationale concertpodia kwam er in 2007: toen werd hij laureaat van de befaamde Koningin Elisabethwedstrijd waar hij tevens de twee publieksprijzen van VRT/RTBF in ontvangst mocht nemen. Sindsdien concerteert Liebrecht op vooraanstaande wereldwijde podia.

Ontdek samen met Liebrecht de heimat van het muzikaal genie Mozart. In het authentieke kader van Salzburg, ontdekken we de hand van de meester...

Image ©WLoontiens


Mozart

Mozart is zonder twijfel de meest populaire klassieke componist. Hij was een man van uitersten en componeerde symfonieën, strijkkwartetten, opera's en andere muziekstukken aan een ongelooflijk tempo.  In zijn korte leven maakte het Oostenrijkse muzikale genie meer dan 600 composities !


Tot zijn meest bekende muziekstukken behoren “Ein kleine Nachtmusik”, “Piano Sonato 8”, “Requiem” en “Symfonie 40”. Maar vergeten we zeker ook het “Rondo alla Turca” of de Turkse Mars niet, die Mozart schreef als lichtvoetige finale van een sonate en met een knipoog naar de Turkse mode in het algemeen en de Turkse militaire mars, de Mether Marsi, van die tijd.

Mozart in Salzburg & Wenen

Mozart in Salzburg & Wenen

Met exclusief privé recital, bezoek aan diverse Mozart gerelateerde bezienswaardigheden, met concert te Schönbrunn en een exclusief bezoek aan de Golden Hall van de Weense Musiekverein ! 


En dan is er nog Salzburg… behalve Mozart ook Werelderfgoed, met zijn prachtige architectuur, interessante musea en leuke gastronomie!

* * * * * * * * * * * * * * *

* * * * * * * * * * * * * * *

* * * * * * * * * * * * * * *

Deze reis is eveneens boekbaar bij ons partner-kantoor TRAVEL DESIGN

Deze reis is eveneens boekbaar bij ons partner-kantoor TRAVEL DESIGN

We vergroten onze bereikbaarheid en zorgen ervoor dat u deze reis eveneens kan reserveren via ons partner kantoor TRAVEL DESIGN te Berchem.


U kan hen contacteren te:
Fruithoflaan, 23 bus2 - 2600 Berchem
03 440 19 80
reizen@traveldesign.be

ma-vrij: 09:30-12:30u en 13:30-18:00u, zat: 09:30-13:00u

 

Meer over Liebrecht...

Meer over Liebrecht...

Wil u Liebrecht Vanbeckevoort en zijn werken beter leren kennen, ondek alle weetjes en geplande concerten op zijn persoonlijke website.


In oktober 2018 nodigden wij Liebrecht uit in het kader van de "255 jaar Mozart in Tienen" week, om samen met Roeland Hendrix en Casco Phil een concert  te brengen in onze thuisstad. Geniet hier opnieuw van een compilatie video van die uitzonderlijke avond.


KLASSIEK CENTAAL van de hand van Ludwig Van Mechelen en zijn team, nomineerden zopas Liebrecht's laatse CD "Franz Liszt – Reflections " voor het Gouden Label 2019. Ontdek hier de recensie en het interview

Contacteer ons

{{model.name}}

{{model.phone}}

{{model.email}}

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.