Mozart Beleefreis 2019

Op ontdekking met Liebrecht

Op ontdekking met Liebrecht

Liebrecht Vanbeckevoort is voortrekker van een nieuwe generatie Belgische pianisten. Zijn grote doorbraak op de internationale concertpodia kwam er in 2007: toen werd hij laureaat van de befaamde Koningin Elisabethwedstrijd waar hij tevens de twee publieksprijzen van VRT/RTBF in ontvangst mocht nemen. Sindsdien concerteert Liebrecht Vanbeckevoort wereldwijd als ‘Steinway Artist’ op vooraanstaande podia in o.m. de Benelux, Frankrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zwitserland, Polen, Ierland, Italië, Israël, China, Zuid-Afrika, Canada en de Verenigde Staten. 


Ontdek samen met Liebrecht de heimat van het muzikaal genie Mozart. In het authentieke kader van Salzburg, ontdekken we de hand van de meester...


Image Liebrecht ©DiegoFranssens


Mozart in Salzburg & Wenen

Mozart in Salzburg & Wenen

Met exclusief privé recital, bezoek aan diverse Mozart gerelateerde bezienswaardigheden, met concert te Schönbrunn en een exclusief bezoek aan de Golden Hall van de Weense Musiekverein ! 


En dan is er nog Salzburg… behalve Mozart ook Werelderfgoed, met zijn prachtige architectuur, interessante musea en leuke gastronomie!

* * * * * * * * * * * * * * *

Contacteer ons

{{model.name}}

{{model.phone}}

{{model.email}}

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.