themareis Beethoven 2020

themareis Beethoven 2020

Deel dit artikel

Begeleide themareis - Beethoven 2021

250ste verjaardag wordt gevierd in 2021

2020 het 250e geboortejaar van Ludwig van Beethoven zou uitgebreid gevierd worden met ontelbare evenementen, lezingen, films en ook reizen... 

We keken dan ook samen met jullie uit naar onze unieke themareis op 19 & 20 september 2020.

De omstandigheden hebben er anders over beslist en in overleg met de organisatoren van Beethovenfest werd ervoor gekozen het programma integraal te verplaatsen naar 2021

Nieuwe data van 20/08 tem 10/09/2021 worden momenteel vooruitgeschoven, maar zijn nog niet bevestigd. We verwachten ongeveer begin juli '20 duidelijkheid te krijgen en plannen ook tegen dan onze nieuwe themareis te kunnen voorstellen. In afwachting kan u zich alvast melden voor onze wachtlijst, om naast de deelnemers die zich reeds registreerden, een optie op uw plaatsje voor de 2021 reis te verzekeren.

Het programma hieronder zoals we het in 2020 gepland hadden zal in de mate van het mogelijke geëvenaard worden.

REISPROGRAMMA 2020 wordt vernieuwd in 2021

Ondertaand programma 2020 is momenteel louter indicatief. Vraag onderaan uw optie voor de reis van 2021 !

Zaterdag 19 september 2020

Op zaterdagochtend 19 september 2020 vertrekken we met een comfortabele autocar van Multiobus richting Bonn. Onderweg vertelt Lucas Blondeel, toppianist en professor piano/pianoforte aan de gerenommeerde ‘Universität der Künste Berlin’, over Beethoven,  over het jubileumjaar van de componist en over zijn geboortestad Bonn. Hij heeft ook tekst en uitleg over het concert van die avond in het World Conference Center. In Bonn toegekomen, rijden we – met begeleiding van een lokale gids – langs de belangrijkste highlights van de stad, waarna u voldoende vrije tijd krijgt om wat te eten en op eigen houtje het gezellige, historische centrum te bezoeken. Na het inchecken en opfrissen in ons hotel (One Bonn-Beethoven │ reviews 9,1/10), vertrekken we naar het restaurant voor het diner en van daaruit naar het avondconcert: 

Beethoven & Broadway, een prachtig programma rond Ludwig van Beethoven, Leonard Bernstein & George Gershwin.

zondag 20 september 2020

Zondag vertrekken we na het ontbijt naar het recent vernieuwde Beethovenhuis, waar de componist werd geboren. We krijgen er een uitgebreide introductie over het museum, gevolgd door een bezoek. Aansluitend wandelen we naar het prachtige Collegium Leoninum waar we lunchen en dan verwacht worden op het privé-recital door Lucas Blondeel in de Old Church-zaal. Na het recital rijden we opnieuw huiswaarts. Verwachte aankomst omstreeks in Tienen 19u00.

Uniek aanbod voor de cultuur- en muziekliefhebber: een top-tweedaagse met begeleiding van toppianist Lucas Blondeel, met maar liefst 2 concerten ter plaatsen. Het aantal plaatsen is beperkt tot 55. De organisatie behoudt zich het recht voor om de reis te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen (< 45).

Vraag UW OPTIE voor de nieuwe reis in 2021

Mail ons op reizentienen@checkinfortheworld.be

Een samenwerking tussen:

KLASSIEK IN DE KAPEL, CHECK IN FOR THE WORLD en MULTIOBUS

Peter helpt je graag verder
Peter helpt je graag verder

Peter helpt je graag verder

Selectair Check In For The World

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Beauduinstraat 44
3300 Tienen