Travel Café

Travel Café

Deel dit artikel

Tijdens ons CHECK IN Travel Café op 27 maart 2022 kan u bij ons en onze partners terecht voor actuele informatie over een veelvoud van bestemmingen of reizen.

PENTA USA REIZEN

Kan u eindelijk tijd maken voor één van die prachtige road trips doorheen oost, mid en west USA die tot ieders verbeelding spreken na het zien van alweer een prachtige reisdocumentaire ?  Of hebben de grote meren van Canada of de Rocky Mountains een nog sterkere aantrekkingskracht op u ? 

Pieter staat gekend als één van dé Vlaamse USA-specialisten en vertelt u graag honderduit over de ontelbare mogelijkheden om het Noord-Amerikaanse continent te verkennen. Met meer dan 60 reizen naar de States op zijn teller is hij samen met zijn team de geschikte partner waarmee we ook uw droomreis op maat uitwerken.

SILVERJET

Luxe strandvakanties in de meest exotische bestemmingen, daarvan laat Kristien u graag van wegdromen wanneer ze in geuren en kleuren de mogelijkheden toelicht voor de volgende bestemmingen:

Mauritius, Seychellen, Emiraten, Oman,  de Indonesische archipel, Vietnam, Cambodja, Thailand, Malediven en vele Caraïbische eilanden, op al deze droombestemmingen bieden ze de prachtigste resorts voor een honeymoon of romantische vakantie uit de boekjes !

TRAVEL SENSATIONS

In alle vertrouwen een reis op maat van uw reisgezelschap uitwerken naar Latijns-Amerika, Afrika, Azië, Oceanië of het Midden-Oosten deden we al voor vele klanten met Glenn en zijn team.

Stuk voor stuk bestemmingsspecialisten die uw ontdekkingsreis met verblijf in unieke accommodaties en die once-in-a-lifetime belevingen tot in de puntjes uitwerken.

THALASSA SELECT TOGETHER

U weet ongetwijfeld dat we zelf heel wat kennis en ervaring over cruise vakanties in huis hebben. En om u tot de laatste details te kunnen inwijden in de zeer diverse wereld van zee- en rivier cruises werken we heel graag samen met het team van Kim. 

Zij kan u dan ook inlichten over de laatste stand van zaken bij de rederijen en bestemmingen, zodat we ook voor u de ideale mix vinden tussen bestemming, cruise schip, type kajuit en ultieme beleving aan boord.

Beethovenreis Klassiek in de Kapel

Op 17 en 18 september 2022 organiseren we samen met Bart & Jacques van Klassiek in de Kapel een unieke trip naar Bonn, de geboortestad van Beethoven. 

Onder de deskundige begeleiding van pianist Florestan Bataillie en violist Nicolas Dupont ontdekt u er de Beethovenperiode en geniet van het schitterende slotconcert van het Beethovenfestival

Als uitsmijter programmeren we op zondag een extra privé-recital alleen voor onze groep gebracht door onze begeleiders Nicolas en Florestan.

Sneak Preview

Jammer genoeg kan Captain Kate Mc Cue niet op ons Travel Café aanwezig zijn. Zij bereidt zich namelijk voor op de eerste test afvaarten met het splinternieuwe CELEBRITY BEYOND schip dat in april in de vaart komt. Een eerste glimp ontdekt u alvast hier tijdens haar "Take the Helm" moment.

Tijdens ons Travel Café zullen we wel de gloednieuwe brochures 2022-2023 ter beschikking hebben en informeren we u graag over de mogelijkheden om volgende zomer de Middellandse zee te verkennen aan boord van dit prachtige schip.


Peter helpt je graag verder
Peter helpt je graag verder

Peter helpt je graag verder

Selectair Check In For The World

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Beauduinstraat 44
3300 Tienen