Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa op Mauritius

Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa op Mauritius

 • € 1590

 • Heen- & terugvlucht

 • per persoon, incl. vlucht

Vraag een offerte aan

Over deze reis

Middenin de Indische Oceaan, ten oosten van Madagaskar, is het eiland Mauritius een harmonie van witte zandstranden, lagunes met blauwer dan blauw water, palmbomen en een alomtegenwoordige zon. Mauritius staat bekend omwille van haar luxe hotellerie. De pionier van luxe hotels op  het eiland is de Mauritiaanse hotelgroep Beachcomber.
 

Het hotel: Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa

Hotel Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa werd in 2017 gerenoveerd. Het ligt op een schiereiland, omgeven door 2 stranden en ten noorden van Grand Baie. In dit charmante resort zijn elementen uit het verleden, koloniale gebouwen, een oude vuurtoren en vestigingen, op een natuurlijke wijze geïntegreerd in het tropische park. Er zijn tal van ontspanningsmogelijkheden met, in optie, een complete all-in formule uitwisselbaar met hotel Mauricia Beachcomber Resort & Spa. De spa bevindt er zich in een eeuwenoude Banyan Tree en de hotelgasten hebben er een bevoorrechte toegang tot de nieuwe golfclub ‘Mont Choisy le golf’, op 700 meter van het hotel. Dit is de enige golfclub in het noorden van het eiland.

Jouw voordeel: 20% korting

De vermelde vanaf-prijs van 1590 euro komt overeen met 20% korting op de normale prijs.
Voor die prijs geniet je van een verblijf van 6 overnachtingen in een tweepersoonskamer in het luxeresort Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa. Je vluchten heen en terug naar Mauritius zijn daarbij inbegrepen, en ook je transfer van de luchthaven naar het hotel en terug. Je verblijft op basis van half pension. Let op, deze korting is enkel geldig bij verblijfsdata van 1 mei tot en met 30 september, en op voorwaarde dat je de 60 dagen voor afreis vastlegt. Contacteer ons als je hierover nog vragen hebt.
 

Andere hotels van Beachcomber

De Beachcomber groep telt 8 Resorts op Mauritius, elk met een uniek karakter: van het intieme en meest luxueuze resort op Mauritius, Royal Palm Beachcomber Luxury, tot gemoedelijke familieresorts zoals Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa. De resorts worden ook regelmatig vernieuwd, met nieuwe concepten: zo werd in hotel Victoria Beachcomber Resort & Spa naast het familiethema een aparte vleugel toegevoegd, exclusief voor volwassenen: Victoria For 2, met barefoot concept en 40 kamers waaronder ook swim-up kamers met een open zicht op een privéstrand en een zwembad van 800 m².

Over Mauritius

Mauritius is echt een multiculturele republiek. De bevolking is één van de meest kleurrijke, van blank tot zwart. Er wordt er Engels, Frans, creools, Indisch en Chinees gesproken. Aanhangers van verschillende culturen en godsdiensten respecteren er elkaars overtuiging en leven er harmonieus samen. In Port Louis staan een moskee, een pagode, een kathedraal en een hindoetempel broederlijk naast elkaar. Trots op zijn verleden en zijn tradities, is Mauritius tevens modern en dynamisch en biedt het eiland een ongerepte natuur, kwaliteitsvolle hotels, en een verfijnde gastronomie zonder de ongelooflijke vriendelijkheid van de inwoners te vergeten.

Tips voor een verblijf op Mauritius

Op huwelijksreis naar Mauritius of ter plaatse trouwen: het summum van romantiek! Wanneer je een huwelijksreis of een reis voor je huwelijksverjaardag maakt, biedt Beachcomber kortingen tot 30% voor deze speciale reis en krijg je gratis een upgrade van half pension naar full board. Ga je met de kinderen op reis? Beachcomber heeft kamertypes die geschikt zijn voor 2 volwassenen en 3 kinderen. De groep heeft bovendien interessante tarieven voor kinderen t.e.m. 17 jaar. Ben je eerder een actieve reiziger? Dan kan je verschillende bestemmingen met elkaar combineren. Het eiland La Réunion ligt op 45 minuten vlucht, Rodrigues op 90 minuten en afhankelijk van de gekozen reisroute valt een stopover in Dubai op de heen- of terugreis te overwegen.

Praktische info

 • Belgen hebben een reispas nodig, die minimum geldig is voor de periode van je reis.
 • Gezondheid: je hebt geen verplichte inentingen nodig.
 • Talen: Engels, Frans en Creools.
 • Uurverschil : +3u in de winter, +2u in de zomer.
 • Munteenheid: de Mauritiaanse Roepie.
  Juli 2017: 1€ = ± 39,4 MUR (1 MUR = ± 0,025 €).
 • Netspanning: 220 volt.
 • Er wordt links gereden.

Meer weten?

Wil jij genieten van het mooiste eiland in de Indische oceaan, en je volledig in de watten laten leggen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met je reisagent. Wij helpen je graag verder.
 
Praktisch

Praktisch

Inclusief

 • De vluchten met Air Mauritius Brussel – Mauritius via Parijs
 • De luchthaventaksen (onderhevig aan wijzigingen)
 • De standaardtransfer luchthaven - hotel
 • 6 overnachtingen in een tweepersoonskamer ‘standard garden’ o.b.v. half pension.
 • 20% Early Booking korting mits reservatie meer dan 60 dagen voor afreis (reeds in de prijs verrekend)

Exclusief

 • Bijstand- en annuleringsverzekering

Meer informatie

Geldig voor verblijven tussen 1 mei en 30 september 2018, geldig mits reservatie meer dan 60 dagen voor afreis.
 • Rainbow

 • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa op Mauritius

Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa op Mauritius

 • € 1590 per persoon, incl. vlucht

Vraag een offerte aan
Peter helpt je graag verder
Peter helpt je graag verder

Peter helpt je graag verder

Selectair Check In For The World

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Beauduinstraat 44
3300 Tienen