about

Over Ons

Deel dit artikel

Uw gepersonaliseerde vakantie start hier !

Wij zijn niet zomaar een doorgeefluik van reisbrochures, onze oprechte missie is voor jou een vakantie te vinden die je verwachtingen overstijgt !

Iets ongewoons op het oog, geen probleem we maken die reis toch gewoon op maat... speciaal voor jou !

Of je volgende reisdroom nu een witte-strand-verblijf is, die idillische cruise, een rondreis met of zonder begeleiding, een safari in Afrika of een expedite naar de zuidpool,... het resultaat is altijd jouw reis.

Maak alvast kennis met enkele van onze passies

Cruisen

Ambassadorship HAPAG LLOYD CRUISES

Met de 2 schepen in hun vloot die als enige ter wereld door Berlitz Cruise Guide bekroond worden met 6 sterren, is Hapag Lloyd Cruises dan ook het absolute neusje van de zalm !

De boetiekschepen MS EUROPA 2 & MS EUROPA waar een natuurlijke zin voor details heerst en 3* Michelin restaurants aan boord hebben, bieden allebei een waaier aan te-ontdekken-bestemmingen, en zeer afwisselende vaarroutes. 

Samen met de 2 splinternieuwe expeditieschepen HANSEATIC NATURE & INSPIRATION die vanaf 2019 de vloot vervoegen, is deze top-rederij helemaal klaar om deze smart-luxury stijl van cruisen verder op de wereldkaart te zetten.

En ja... Check In for the World is voor het 3de jaar op rij fiere Ambassadeur van deze pareltjes van de zee !

ONTDEK MEER

Ook individuele cruises

Een cruise is voor mij zowat de enige manier om te ontspannen !
Een afwisselende reis langsheen leuke havendorpjes, enkele wereldsteden, idyllische eilanden of aanlegsteigers die de toegang vormen tot een mytisch hinterland. Een georganiseerde rondreis die ik toch elke dag kan invullen naar mijn persoonlijke smaak.

En al die ontdekkingen laten welgevallen, terwijl we niet dagelijks hoeven te pakken, de beste restaurants en entertainment binnen handbereik zijn, we onbeschaamd kunnen genieten van een aperitiefje met het allerbeste zeezicht en terwijl de service van een team getraind om ons te pamperen nagenoeg een evidentie is.

Reizen wordt door de jaren heen benoemd als "de bestemming" of "de reis ernaartoe" ... wel Cruisen is het beste van alle werelden en we zijn trots u te kunnen zeggen dat we veel van die cruise-werelden reeds beleefden. Met ervaring over menige rederijen heen, kunnen we u dan ook orienteren naar die cruise-reis die best bij uw behoeften en verlangens past.

Peter Vandevelde
zaakvoerder

We kunnen u alle rederijen aanbieden, en hier ontdekt u alvast enkele van ONZE SUGGESTIES 

Rondreizen

Bestemmingen ontdekken op uw tempo

Nagenoeg elke bestemming leent zich om op je eigen tempo te ontdekken. Dat wil echter niet zeggen dat wij je aan je lot overlaten !

Sinds de start van ons kantoor maakten we er een specialteit van om reizen aan te passen aan de wensen van onze beleef-reizigers. Met de komst van heel wat technologische mogelijkheden kunnen we u letterlijk bijna overal ter wereld een individuele reis bieden, met de beste manier om de bestemming te ontdekken in balans met een gepersonaliseerde invulling.  Vertel ons uw dromen en we gaan ermee aan de slag !

Maatwerk begint bij uw wensen, en hier vind u alvast enkele LEUKE IDEEEN

Club Med vakanties

U kan bij ons uiteraard ook terecht voor al uw Club Med vakanties en rondreizen.

4 Compleet gerenoveerde CLUB MED RESORTS

Jouw geluk, daarvoor gaat Club Med tot het uiterste. Leef jullie samen uit in een van hun nieuwe en pas gerenoveerde resorts:

  • Kitesurfen, windsurfen en andere watersporten in 4𝚿 resort La Caravelle in Guadeloupe
  • Rio Das Pedras in Brazilië, het enige Club Med-resort in Zuid-Amerika met 5𝚿 zone
  • 4𝚿 Da Balaia in Portugal, op een boogscheut van de mooiste golfbanen van de Algarve
  • 4𝚿 Clubresort Gregolimano in Griekenland, volledig in de sfeer van een Grieks dorpje

LEES HIER VERDER OVER DE LAATSTE NIEUWIGHEDEN BIJ CLUB MED

Inspireren

Onze inspiratie magazines in beeld
Dromen is vooruitkijken, alleen door je ogen te openen kan je ze verwezelijken !

Twee maal per jaar helpen we je graag die dromen vorm te geven met ons magazine vol met interessante reisplannen.

BEGIN HIER MET DROMEN

Ook voor bedrijven en verenigingen

Reizen voor bedrijven en business-trips
De basis service die we zelfstandigen, KMO's en en middelgrote bedrijven bieden, is een totaal ondersteuning tijdens het ganse reis-proces. Zowel occasionele als regelmatige bedrijfs-trips, worden gepersonaliseerd ingevuld aan de hand van professionele, betrouwbare reservatieplatformen waarmee we voor de noodzakelijke flexibiliteit en garanties kunnen zorgen. Een administratieve opvolging aangepast aan de specifieke noden van uw bedrijf en uw reizende medewerkers wordt ingevuld met een één-op-één afgesproken aanpak.

Onze echte specialiteit is het van a-z begeleiden van uw kwalitatieve bedrijfs-uitstappen, board-meetings, seminaries en vergaderingen. In combiantie met vooral culinair getinte thema's tot complete onderdompeling in de Authentic Food Trips wordt elke trip ingevuld volgens uw specifieke compleciteit.

We leren graag uw uitdagingen kennen bij een KENNISMAKINGSGESPREK

De Selectair meerwaarde

Met de steun van onze Selectair collega's
Selectair is een samenwerkingskoepel van onafhankelijke, zelfstandige reisbureaus  en organisatoren met meer dan 100 vestigingen in België.

Omdat we onze kennis met elkaar delen, vinden we zelfs op de moeilijkste vragen een antwoord.

En door samen reizen in te kopen, bedingen we bij onze leveranciers voor jou de beste prijzen en voorwaarden. We zijn niet gebonden aan een bepaalde touroperator, hotelketen of luchtvaartmaatschappij.

Wanneer we jou dus iets aanbevelen, zijn we daarin onafhankelijk en objectief

Peter helpt je graag verder
Peter helpt je graag verder

Peter helpt je graag verder

Selectair Check In For The World

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Beauduinstraat 44
3300 Tienen